Aquest mes hem celebrat la segona assemblea de Las Espigadoras.

Ha estat un retrobament per a posar en comú la nostra visió del projecte i aportar moltes idees entorn de l’aprofitament alimentari.

Aquesta assemblea ens ha ajudat a millorar la nostra organització interna i posar en comú totes les accions que estem duent a terme.

També hem decidit organitzar dues activitats fantàstiques per impulsar l’aprofitament alimentari! 

Per una banda, estem preparant un esmorzar d’aprofitament en el marc del mercat d’intercanvi Trocasec de primavera a la płaça del Sortidor. 

I de cara a la Festa Major de Poble-sec, organitzarem un sopar d’aprofitament el dia 20 de juliol, amb la col·laboració del Centre Cívic El Sortidor. Per aquests dos àpats recuperarem aliments als comerços del barri i improvisarem uns menús deliciosos!

El projecte de Las Espigadoras sorgeix del sopar d’aprofitament de l’estiu de 2019 i la seva continuació en forma d’esmorzar d’aprofitament durant el Trocasec de desembre de 2019. El grup ha anat creixent i actualment ja som més de 40 famílies participants. Cada dia recollim fruites, verdures i pa sobrants dels comerços del barri i els aprofitem, fomentant així la cultura de l’aprofitament alimentari i impulsant l’economia circular.

Tornar a notícies