La Mostra de Bones Pràctiques de la Transició Ecosocial a Poble-sec ha estat tot un èxit!

Al pati que comparteixen la Biblioteca Francesc Boix i l’Espai CooperaSec, vam preparar una paradeta per cada bona pràctica que ha participat en el projecte Acció pel clima, més Energetix, una mostra de jocs i robots realitzats amb materials recuperats per les criatures de l’escola Tres Pins, un taller de mapatge sobre què fa falta al Poble-sec per ser un barri resilient de cara al canvi climàtic, i molt més!
En cada paradeta, els nens i nenes han explicat amb molta claredat i motivació perquè els agradava l’experiència que havien escollit i que aporta pel planeta i per les persones.
Va venir un públic molt nombrós i divers. Es va generar una energia molt bona, on tothom ha gaudit de conèixer aquestes experiències a partir del punt de vista de les criatures. També de la bona companyia, de fer un intercanvi al Trocasec i de compartir entre criatures i famílies.

Això és la transició ecosocial… una transformació de la nostra societat on aprenem a viure amb menys i posem la vida i les relacions humanes al centre, amb cohesió social i enxarxament.

El projecte Acció pel clima s’està realitzant amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, en agrupació amb Cooperasec i Transductores i amb l’escola Tres Pins.
Agraïm a la biblioteca Francesc Boix el fet de deixar-nos els llibres que tenen sobre ecologia i sostenibilitat. També un agraïment especial a Malmesos, l’AFA de l’escola Tres Pins i  al Pla Comunitari de Poble-sec pel seu suport.

Tornar a notícies