El nostre meravellós Sopar d’aprofitament ja ha passat

El que ha sorgit ha estat tot un èxit de participació, de qualitat del menjar i de complicitat

S’ha generat una gran onada de conscienciació cap a l’Aprofitament Alimentari. S’ha vist que aquell menjar, que a vegades va de la nostra nevera directament a la brossa, es pot aprofitar.

Cadascuna ha menjat a casa seva, però tot el procés ha generat molt Esperit de Comunitat.

L’activitat ha estat dinamitzada pel Grup Motor format per 10 fantàstiques dones.

35 persones voluntàries, per torns, hem recuperat i elaborat el menjar que unes 30 botigues de proximitat ens han regalat. Era menjar recuperat que, en molts casos acabaria a la brossa, perquè no correspon als estàndard del mercat i l’hem transformat en 110 menús deliciosos.

Els menús s’han distribuït entre col·lectius del barri que, a canvi, han aportat menjar imperible pel col·lectiu Las Espigadoras. Hem recollit 4 caixes de menjar.

S’han elaborat els següents plats: sopa de carbassa, sopa d’all, sopa de moniat, paella vegana, cassola de llenties, carn i verdures, amanida espigadora, escarola amb salsa agredolça, pudding clàssic, crumble de pera, pastís de pinya.

Agraïm de cor a totes les persones voluntàries, com Sobre Mestres que ha col·laborat amb les postres; i Cuchara, que ha preparat un boníssim allioli i una deliciosa amanida d’aprofitament.

Agraïm a les botigues i productores que han col·laborat com Cal Rosset, Cal Roio, Mercat de la Terra, Mercat de Sant Antoni, Forn Pedreres, Olivera de Salut, La Fabrique, La Lleteria, Terra de Salut, Fleca carrer Salvà, Fruiteria HMMH, La Magrana, La Repartidora, Fruiteria Arrels, Fruiteria Molino, Per Pebrots Blasco de Garay, Per Pebrots carrer Olivera, Fleca Mayer, Molsa Ceres Natural, Molsa Gràcia, Fruiteria carrer Tamarit, etc…

Tornar a notícies