En col·laboració amb la Xarxa CooperaSec, hem posat en marxa l’Aula Ambiental Itinerant del Poble-sec per contribuir a la conscienciació i apoderament de la ciutadania respecte als nous reptes de la crisi ambiental.

Es una aula ambiental “itinerant” perquè es desenvolupa en els nombrosos llocs emblemàtics del Poble Sec que treballen per a la transició ecosocial

Fins ara hem realitzat nombroses activitats com debats i videoforums sobre la sobirania alimentaria i l’aprofitament alimentari, tallers sobre estalvi energetic, energies renovables i comunitats energetiques, visites als horts del barri, renaturalització dels espais amb la recuperació i cura d’escocells i plantes, divulgació de varies practiques sobre aprofitament alimentari i autoproducció d’aliments, etc. Hem comprobat que aquestes activitats contribueixen a la conscienciació i apoderament de la ciutadania per donar resposta al’emergencia ambiental, generen cohesió social i favoreixen la formació de xarxes ciutadanes de suport mutu. Els proxims mesos continuem amb més activitats! T’esperem!

#aulaambientalitinerant

Tornar a notícies